DONDERDAG 14 MEI ONLINE EVENT

Je hebt het waarschijnlijk al horen gonzen in de markt. Donderdag 14 mei 2020 is de Open Locatiedag: de allereerste landelijke open dag van locaties voor meetings en events! Dit evenement vindt volledig online plaats zodat iedereen veilig en eenvoudig mee kan doen. Dat wil jij toch niet missen? Meld je kosteloos aan!
 

Ik wil mijn locatie aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk, de inschrijving is gesloten.

Ik zoek een locatie en wil een rondleiding volgen

Hoe werkt de Open Locatiedag? 

 
Als jij je met de knop hierboven hebt aangemeld, dan kunnen opdrachtgevers zich binnenkort via jouw presentatie op Locaties.nl aanmelden voor de Open Locatiedag. Zij krijgen dan toegang tot een speciaal portal met op het juiste moment een link naar de livestream van jouw rondleiding. Alle deelnemende locaties tonen op de Open Locatiedag, op vier vaste momenten, een vooraf opgenomen rondleiding via een livestream, afgewisseld met een live Q&A (vragen en antwoorden). Deze rondleidingen met live Q&A duren in totaal maximaal 30 minuten en vinden plaats om 12:00, 12:45, 13:30 en 14:15 uur. Hoe je deze rondleidingen zo goed mogelijk kunt aanpakken, daarover sturen we je de komende tijd instructies, tips en tricks. Laat voor nu zo snel mogelijk weten of jouw locatie mee doet, dan gaan wij van start met de promotiecampagne.

Waarom meedoen aan de Open Locatiedag?

Voorafgaand aan een boeking bezoeken opdrachtgevers gemiddeld 2 tot 3 locaties. Die behoefte is er nog steeds, maar doordat men momenteel liever niet de deur uitgaat worden bezichtigingen en daarmee ook boekingen uitgesteld. Op de Open Locatiedag maken we het de opdrachtgever zo makkelijk mogelijk om jouw locatie te vinden, te bekijken, én daarmee ook eerder te boeken. Op 19 april vond de Online Editie van de Open Toptrouwlocatie Route plaats van onze dochteronderneming Toptrouwlocaties.nl, op een soortgelijke manier. Met 680 bruidsparen en 1274 bezichtigingen was dit voor de deelnemende locaties een groot succes!  
 

BEHOEFTE

Speel in op de huidige behoefte in de markt

KENNISMAKEN

Laat je opdrachtgever op een laagdrempelige manier kennismaken met jouw locatie

DOELGROEP

Boor een potentiële doelgroep aan die anders misschien nooit bij jou zou komen kijken

PERSOONLIJK

Geen fysiek contact, maar toch persoonlijke service!

KRACHTEN BUNDELEN

Dit is het moment om als locaties de krachten te bundelen. Meld je kosteloos aan en doe mee aan de Open Locatiedag op 14 mei! Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hier kun je meteen mee aan de slag!

Venue Insights

Om jou in deze lastige tijd te helpen om je locatie zo goed mogelijk te presenteren bij potentiële opdrachtgevers, zijn wij druk bezig om onze service hierop aan te passen. Een feature waar wij locaties die dat nog niet hebben bij helpen, is de mogelijkheid om (zelfgemaakte) online rondleidingen toe te voegen aan je presentatie. Bekijk dit artikel met tips om zelf eenvoudig online rondleidingen te maken en hoe je deze aan je presentatie toevoegt, of neem contact op met ons support team!

Aanmelden Open Locatiedag

Dit is het moment om als locaties de krachten te bundelen. Meld je kosteloos aan en doe mee aan de Open Locatiedag op 14 mei! 

Direct aanmelden